gallery/295494_455670611168610_226214791_n
Bruidsmake-up & Bruidskapsel

Professionele Bruidsmake-up en bruidskapsel voor jouw belangrijkste dag!

 

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk op en top stralend uit zien!
Allure visagie & hairstyling zorgt ervoor dat je op jouw dag een bruidsmake-up en een bruidskapsel krijgt die helemaal bij jou past en die de hele dag goed blijft zitten.

Proefsessie:
Ruim voor je huwlijksdatum maken wordt er een afspraak voor de proefsessie.
Samen kijken we wat het beste bij jou past. Of het nu gaat om een natural make-up of een aanwezige make-up, jij moet je er goed bijvoelen. Allure visagie & hairstyling luistert naar jouw wensen en naar hoe jij graag eruit wilt zien op je grote dag. Samen kunnen we tot de perfecte bruidstyling komen, zodat jij kan stralen op de mooiste dag van je leven. Daarna wordt alles vast op de camera gelegd en op een persoonlijke klanten kaart.

De grote dag:
Op je trouwdag komen wij op iedere gewenste locatie en tijdstip. we zijn ruim op tijd aanwezig en trekken er ruim de tijd voor uit om je tot een mooie en stralende bruid om te toveren.
Met hoogwaardig kwaliteit aan cosmetica zoals: Mac, Chanel, Dior, Make-up studio en Bobbi Brown kan ik ervoor zorgen dat je er adembenemend uit zult zien! Allure visagie & hairstyling werkt voornamelijk met M.A.C Cosmetics produkten .
Deze garanderen dat je make-up de hele dag goed blijft zitten.

Make-up en kapsel daggasten:
Allure visagie & ahirstyling verzorgt ook de make-up en het haar van de familie of overige gasten.