gallery/295494_455670611168610_226214791_n
Visagieworkshops

Visagieworkshops Vrijgezellenfeest/vriendinnendag:

 

Wil je een leuke en een goed georganiseerde visagieworkshop voor een vrijgezellenfeest of gewoon met een groep vriendinnen bij elkaar?
Boek nu een workshop visagie bij Allure visagie & hairstyling.

Je ontvangt een 2.5 uur durende visagie workshop, waarbij alle tips en tricks worden uitgelegd van het opmaken. Beginnend bij het reinigen van het gezicht, het aanbrengen en uitkiezen van goede foundation, de wenkbrauwen, de oogleden, de kaaklijn en de mond.
Keuze thema's: Smokey eyes, Glamour, feest, avond en dag make-up.


Aan het eind van de workshop weet je precies wat je wel en niet moet doen met je make-up, wat het beste bij je past en hoe je op een professionele wijze bij jezelf make-up kan aanbrengen. Je leert ook hoe je de beste punten bij jezelf naar voren kan halen en hoe je de minpunten op de achtergrond kan laten verdwijnen.

Ook is er een mogelijkheid om de workshop uit te breiden met een High Tea of bubbles en hapjes. Een tafel vol lekkers is altijd een feest!
Allure Visagie verzorgt alle het nodige materiaal.
De workshop duurt 2,5 uur en wordt gehouden op en tijdstip en locatie naar keuze. bijvoorbeeld bij iemand thuis of bij een van onze locaties in: Almere, Bussem. Huizen, Hilverzum, Amersfoort, Utrecht of Amsterdam.


 

 

Visagieworkshop + Fotoshoot


Daarnaast is het mogelijk bij Allurevisagie & Hairtyling om de visagieworkshop uit te breiden met haarstyling en fotografie (metamorfoseworkshop+fotoshoot).
Jullie ontvangen een 3 a 4 uur durende workshop. Allure visagie & hairtsyling geeft jullie eerst een visagieworkshop, daarna wordt het haar bij iedereen in model gestyled.
Om alle resultaten vast te leggen worden er portretten en groepsfoto’s gemaakt van voor de metamorfose als na de metamorfose. Leuke aandenken voor later!!